Werkwijze

Werkwijze 2

Van schets tot eindproduct

Wij ontwerpen en produceren voor u bruggen en straatmeubilair. Ons doel is om samen met uw eigen lokale sociale werkvoorziening (SW) dit project te doorlopen waarbij maatwerk voor een standaard prijs het uitgangspunt is.

Kort gezegd wij ontwerpen en produceren uw nieuwe standaard meubilair en zorgen er voor dat uw eigen lokale sociale werkvoorziening (SW) maximaal wordt ingezet bij de realisatie van het project.

De onderdelen die uw SW niet kan uitvoeren worden door ons uitgevoerd zodat alle projecten gerealiseerd kunnen worden.

Schetsen bruggen

Schetsontwerp

Of het nu gaat om het ontwerpen van een brug, parkbank, abri of afvalbak het ontwerptraject is in grote lijnen hetzelfde. Door het maken van een groot aantal schetsen kunnen we achterhalen wat een opdrachtgever echt wil. Als ontwerper krijg je handvatten mee maar is het ook je taak om de opdrachtgevers meer te bieden dan zij zelf kunnen bedenken.
Vervolgens worden de schetsen besproken en met elkaar op een hoger plan getrokken waardoor er een beter eindproduct wordt verkregen waar iedereen achter staat. 

R3b

Voorlopig ontwerp

Op basis van het gekozen schetsontwerp worden de bruggen en het straatmeubilair uitgewerkt in 3D tekeningen. Deze 3D tekeningen geven een realistisch beeld hoe het product eruit komt te zien. Met deze beelden kan intern met collega's of welstand worden gecommuniceerd.

140526 hui

Definitief ontwerp

Op basis van het voorlopig ontwerp en de definitieve berekeningen worden de producten uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Dit ontwerp bestaat uit technisch tekeningen en berekeningen die gebruikt kunnen worden voor een bouwaanvraag en een meervoudig onderhandse aanbesteding.

De opdrachtgever kan er ook voor kiezen om vooraf een budget vast te stellen waar wij ons aan committeren en zorgdragen voor de realisatie en plaatsing van de brug. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit binnen uw budget.

Fietsbrug staal met hout

Productie

Bruggen:
Voor bruggen werken wij samen met meerdere aannemers. U kunt daarom voor alle type en materialen bij ons terecht. Houten bruggen, stalen bruggen, betonnen bruggen en zelfs ultra hoge sterkte beton of composiet. De aannemer zal optreden als hoofdaannemer zodat wij concurrerend kunnen aanbieden. Op deze manier houdt u het zelfde aanspreekpunt van schets tot oplevering voor een scherpe prijs.

Meubilair:
Voor het meubilair zijn wij wel de hoofdaannemer en zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Wij vragen de opdrachtgever altijd een bezoek te brengen aan de fabriek om zelf het product te testen. Daarmee bent u verzekerd van een goed eindproduct en kunnen er ook op het laatste moment nog kleine aanpassingen worden doorgevoerd.