STRAATMEUBILAIR KOPEN

Parkbank  afvalbak deventer

Straatmeubilair kopen?

Bent u er over na aan het denken om nieuw straatmeubilair te kopen voor uw gemeente? Bureau Stoep heeft al vele jaren ervaring met het ontwerpen van straatmeubilair. Voor verschillende gemeentes hebben wij het straatbeeld al kunnen verreiken met functioneel en visueel hoogstaand buitenmeubilair. Door u als opdrachtgever nou te betrekken bij het ontwerpproces kunnen wij een ontwerp garanderen wat volledig aan uw wensen en eisen voldoet en wat tevens helemaal eigen voelt. Niet langer hoeft u standaard straatmeubilair uit een boekje te kopen maar kunt u ook genieten van een eigen product tegen een catalogusprijs, dat is wat Bureau Stoep u kan bieden.

Klimop toren

Design voor een catalogus prijs

Het straatmeubilair dat wij in het verleden voor opdrachtgevers hebben ontworpen is altijd met veel lof ontvangen. Door onze betrokkenheid in het gehele proces, zowel in  ontwerp als productie, kunnen wij uw eisen en wensen omtrent kosten, ontwerp en gebruik over het gehele traject waarborgen. Door nieuw straatmeubilair aan te schaffen voor uw gemeente kunt u de sfeer in de openbare ruimte aanzienlijk prettiger maken.

SROI 

Wij van Bureau Stoep onderzoeken altijd graag de mogelijkheid om de lokale sociale werkplaats van u gemeente bij de productie van het buitenmeubilair te betrekken. Voor verschillende opdrachtgevers is dit al een mooie oplossing geweest om niet alleen de openbare ruimte te verrijken maar koopt u ook een stukje sociale werkgelegenheid. Blijkt het niet mogelijk te zijn dat de sociale werkplaats betrokken word in de productie van het straatmeubilair dan alsnog regelt Bureau Stoep de gehele productie en eventuele plaatsing van u nieuwe meubilair voor in de openbare ruimte.

Kennis maken? Leuk!

Wilt u meer weten wat Bureau Stoep voor u kan betekenen rond om het leveren en kopen van straatmeubilair of andere producten voor in de openbare ruimte? Schroom dan niet om eens contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

STANDAARD PRODUCTEN

Parkbank

parkbank

Wij leveren parkbanken in verschillende vormen en maten. Kijk hier welke bank het beste past bij uw openbare ruimte.

Picknicktafel

Picknicktafel

Een picknicktafel kan meer zijn dan een plek waar de hele familie kan aanschuiven voor het eten van een boterham. Kijk eens naar onze varianten.

Afvalbak

AfvalBAK

De wensen die aan een afvalbakken worden gesteld zijn per gemeente verschillend. Daarom ontwerpen wij graag maatproducten maar kunnen wij de standaard bak ook aanpassen aan uw wensen.

Abri

Abri

Modulaire abri in ons standaard assortiment. Deze wachtruimte kan voor ieder budget worden samengesteld. Zowel in glas als composiet