PARKBANK GIETIJZER

Parkbank sociale werkvoorziening utrecht

Gietijzeren parkbank

Bent u van plan een nieuwe ontmoetingsplek te creëren in uw park? Denk dan is aan een parkbank van gietijzer! Door slim gebruik te maken van gietijzer kunnen wij een unieke zitvoorziening ontwerpen tegen een catalogusprijs. Al jaren lang heeft Bureau Stoep unieke parkbanken ontworpen met gebruik van uiteenlopende materialen als; beton, gietijzer of hout.

Gietijzeren als onderdeel van uw parkbank geeft een hoogwaardige uitstraling aan uw bank. Door de vormvrijheid van gietijzer ontstaan er ontelbare mogelijkheden om een uniek ontwerp te realiseren dat volledig aansluit bij de uitstraling van uw gemeente.

Parkbank utrecht

Gietijzer in vorm

Bij ons besteld u niet zomaar een parkbank uit een catalogus maar gaat u samen met ons van Bureau Stoep opzoek naar passend ontwerp voor uw gemeente. Vele grote en kleine gemeentes gingen u al voor. Denk aan gemeentes als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam maar ook aan kleinere gemeentes als Heerhugowaard, Delft en Zutphen. Door dit brede spectrum van opdrachtgevers hebben wij leren werken met zowel kleine als grote budgetten.

Productie samen met de sociale werkvoorziening

Door onze ervaring kunnen wij u perfect adviseren over materiaal en productie methode. Wij adviseren u graag wat er moglijk is in gietijzer. Voor de productie van parkbanken van gietijzer hebben wij enkele vasten producenten die bekend zijn met dit materiaal. Ook kijken wij graag samen met u of wij de lokale socialen werkplaats hierbij kunnen betrekken om zo extra werkgelegenheid te creëren binnen uw regio. Zo hebben wij ook de parkbank voor de gemeente Utrecht samen met hun eigen sociale werklplaats gerealiseerd. 

Graag maken wij een keer met u kennis

Durft u het aan om samen met ons een nieuw ontwerp traject in te gaan, met als eindresultaat een prachtige parkbank van gietijzer in uw gemeente? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

STANDAARD PRODUCTEN

Parkbank

parkbank

Wij leveren parkbanken in verschillende vormen en maten. Kijk hier welke bank het beste past bij uw openbare ruimte.

Picknicktafel

Picknicktafel

Een picknicktafel kan meer zijn dan een plek waar de hele familie kan aanschuiven voor het eten van een boterham. Kijk eens naar onze varianten.

Afvalbak

AfvalBAK

De wensen die aan een afvalbakken worden gesteld zijn per gemeente verschillend. Daarom ontwerpen wij graag maatproducten maar kunnen wij de standaard bak ook aanpassen aan uw wensen.

Abri

Abri

Modulaire abri in ons standaard assortiment. Deze wachtruimte kan voor ieder budget worden samengesteld. Zowel in glas als composiet