Parkbank Beton

Betonnen parkbank

Bent u van plan een nieuwe ontmoetingsplek te creëren in uw gemeente? Denk dan is aan een parkbank van beton! Door slim gebruik te maken van beton kunnen wij een unieke zitvoorziening ontwerpen tegen een catalogusprijs. Al jaren lang heeft Bureau Stoep unieke parkbanken ontworpen met gebruik van uiteenlopende materialen als; beton, gietijzer of hout.

Betonnen zittingen kunnen verschillende doeleinden hebben in uw gemeente. Zo kunnen ze dienen als uitrust punt langs een wandelroute, uitzicht plek over een mooie locatie of als hangplek voor jongeren in de wijk. Parkbanken zijn naast deze functionaliteit ook een mooie manier om het straatbeeld te verrijking in uw gemeente.

Betonnen_bank_straatmeubilair

Stoelen_van_beton_straatmeubilair_van_beton

Iedere gemeente verdient zijn eigen gezicht

Bij ons besteld u niet zomaar een parkbank uit een catalogus maar gaat u samen met ons van Bureau Stoep opzoek naar passend ontwerp voor uw gemeente. Vele grote en kleine gemeentes gingen u al voor. Denk aan gemeentes als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam maar ook aan kleinere gemeentes als Heerhugowaard, Delft en Zutphen. Door dit brede spectrum van opdrachtgevers hebben wij leren werken met zowel kleine als grote budgetten.


Van schets tot product

Door onze ervaring kunnen wij u perfect adviseren over materiaal en productie methode. Wij adviseren u graag over de huidige mogelijkheden, heeft u een volledig vernieuwend idee, dan zoeken wij graag voor u uit hoe dit geproduceerd kan worden. Voor de productie van parkbanken van beton hebben wij enkele vasten producenten die bekend zijn met dit materiaal. Ook kijken wij graag samen met u of wij de lokale socialen werkplaats hierbij kunnen betrekken om zo extra werkgelegenheid te creëren binnen uw regio.


Wij zouden graag met u kennis maken.

Durft u het aan om samen met ons een nieuw ontwerp project aan te gaan, met als eindresultaat een prachtige parkbank van beton in uw gemeente? Neem dan gerust is contact op voor een vrijblijvend gesprek.

standaard producten
Footer-logo2
adres

Bureau Stoep
Neptunusstraat 94
2586 GT Den Haag