BUITENMEUBILAIR OPENBARE RUIMTE

Afbeeldingen in beton gestraald 2c

Uniek Buitenmeubilair voor catalogusprijs

Bureau Stoep heeft al vele jaren ervaring met het ontwerpen van buitenmeubilair voor in de openbare ruimte. Voor veel gemeentes hebben wij het straatbeeld al kunnen verreiken met functioneel en visueel hoogstaand straatmeubilair. Door u als opdrachtgever nou te betrekken bij het ontwerpproces kunnen wij een ontwerp garanderen wat volledig aan uw wensen en eisen voldoet en wat tevens helemaal eigen voelt. Geen standaard buitenmeubilair uit een boekje maar juist een uniek design tegen een catalogusprijs, dat is wat Bureau Stoep u kan bieden.

Bloembak hout met staal

Ontwerp, productie en plaatsen Duurzaam straatmeubilair

Het buitenmeubilair voor in de openbare ruimte dat wij in het verleden aan opdrachtgevers hebben aangeboden is altijd met veel lof ontvangen. Door onze betrokkenheid in het gehele proces, zowel in ontwerp als productie, kunnen wij uw eisen en wensen omtrent kosten, ontwerp en gebruik over het gehele traject waarborgen. Straatmeubilair is van grote waarde voor het straatbeeld en het gevoel van welkom-heid voor bewoners en bezoekers van uw gemeente.

Buitenmeubilair gemaakt door uw eigen sociale werkvoorziening

Wij van Bureau Stoep onderzoeken altijd graag de mogelijkheid om de lokale sociale werkplaats van u gemeente bij de productie van het buitenmeubilair te betrekken. Voor verschillende opdrachtgevers is dit al een mooie oplossing geweest om niet alleen de openbare ruimte te verrijken maar ook de sociale werkgelegenheid. Blijkt het niet mogelijk te zijn dat de sociale werkplaats betrokken word in de productie van het straatmeubilair dan alsnog regelt Bureau Stoep de gehele productie en eventuele plaatsing van u nieuwe buitenmeubilair voor in de openbare ruimte.

Leuk om eens kennins te maken

Wilt u meer weten wat Bureau Stoep voor u kan betekenen rond om het leveren van buitenmeubilair of andere producten voor in de openbare ruimte? Schroom dan niet om eens contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

STANDAARD PRODUCTEN

Parkbank

parkbank

Wij leveren parkbanken in verschillende vormen en maten. Kijk hier welke bank het beste past bij uw openbare ruimte.

Picknicktafel

Picknicktafel

Een picknicktafel kan meer zijn dan een plek waar de hele familie kan aanschuiven voor het eten van een boterham. Kijk eens naar onze varianten.

Afvalbak

AfvalBAK

De wensen die aan een afvalbakken worden gesteld zijn per gemeente verschillend. Daarom ontwerpen wij graag maatproducten maar kunnen wij de standaard bak ook aanpassen aan uw wensen.

Abri

Abri

Modulaire abri in ons standaard assortiment. Deze wachtruimte kan voor ieder budget worden samengesteld. Zowel in glas als composiet