Buitenmeubilair openbare ruimte

Uniek Buitenmeubilair voor catalogusprijs

Bureau Stoep heeft al vele jaren ervaring met het ontwerpen van buitenmeubilair voor in de openbare ruimte. Voor veel gemeentes hebben wij het straatbeeld al kunnen verreiken met functioneel en visueel hoogstaand straatmeubilair. Door u als opdrachtgever nou te betrekken bij het ontwerpproces kunnen wij een ontwerp garanderen wat volledig aan uw wensen en eisen voldoet en wat tevens helemaal eigen voelt. Geen standaard buitenmeubilair uit een boekje maar juist een uniek design tegen een catalogusprijs, dat is wat Bureau Stoep u kan bieden.Afbeeldingen_in_beton_gestraald_2c

Bloembak_hout_met_staal

ontwerp, productie en plaatsen buitenmeubilair

Het buitenmeubilair voor in de openbare ruimte dat wij in het verleden aan opdrachtgevers hebben aangeboden is altijd met veel lof ontvangen. Door onze betrokkenheid in het gehele proces, zowel in ontwerp als productie, kunnen wij uw eisen en wensen omtrent kosten, ontwerp en gebruik over het gehele traject waarborgen. Straatmeubilair is van grote waarde voor het straatbeeld en het gevoel van welkom-heid voor bewoners en bezoekers van uw gemeente.

Buitenmeubilair gemaakt door uw eigen sociale werkvoorziening

Wij van Bureau Stoep onderzoeken altijd graag de mogelijkheid om de lokale sociale werkplaats van u gemeente bij de productie van het buitenmeubilair te betrekken. Voor verschillende opdrachtgevers is dit al een mooie oplossing geweest om niet alleen de openbare ruimte te verrijken maar ook de sociale werkgelegenheid. Blijkt het niet mogelijk te zijn dat de sociale werkplaats betrokken word in de productie van het straatmeubilair dan alsnog regelt Bureau Stoep de gehele productie en eventuele plaatsing van u nieuwe buitenmeubilair voor in de openbare ruimte.

Leuk om eens kennins te maken

Wilt u meer weten wat Bureau Stoep voor u kan betekenen rond om het leveren van buitenmeubilair of andere producten voor in de openbare ruimte? Schroom dan niet om eens contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

standaard producten
Footer-logo2
adres

Bureau Stoep
Neptunusstraat 94
2586 GT Den Haag