Fietsbrug ontwerp

Ontwerp fietsbrug

Het ontwerpen van een Fietsbrug is een bijzondere discipline. Bureau Stoep is thuis in de laatste normen en veiligheidsvoorschriften met betrekking tot deze belangrijke doorgangen binnen uw gemeente. Wij ontwerpen fietsbruggen aangepast aan u wensen. Zo verzorgen wij niet alleen de passende uitstraling van uw brug maar leveren wij ook alle constructieve berekeningen die nodig zijn voor het aanvragen van een  omgevingsvergunning. 


_mg_1001

Aanzicht_6

Een fietsbrug die past in zijn omgeving

Doormiddel van het programma AutoCad maakt Bureau Stoep kwalitatief hoogstaande beelden van hoe de overbrugging er uiteindelijk uit komt te zien. Deze voorbeelden van het uiteindelijke ontwerp geven een goed inzicht van hoe de fietsbrug er uiteindelijk uit komt te zien. Voor de welstand binnen u gemeente zijn deze voorbeelden van groot belang, doormiddel van deze afbeeldingen kunnen zij een goedkeuring geven op het ontwerp van de brug.


Composiet_fietsbrug_met_houten_leuning

Alle type bruggen 

Naast het ontwerpen van fietsbruggen ontwerpen wij ook alle andere type bruggen zoals voetgangersbruggen of auto bruggen. Ook voor deze bruggen geldt wij ontwerpen de brug of familie van bruggen van handschets tot realisatie of het verzorgen van de aanbesteding. 

Productie

Na het ontwerpen van de fietsbrug zal deze ook geproduceert moeten worden. Europees gezien ligt de aanbestdingsgrens bij 150.000 euro en mag de productie één op één worden gegund. Indien de opdrachtgever dat wenst zullen wij samen met onze vaste producenten een brug produceren en plaatsen met de kwaliteit die wij als projectteam gedurende het gehele traject voor ogen hebben gehad. Dit leverd doorgaans het beste eindresultaat op. 

Aanbesteden

De ervaring leert dat de meeste opdrachtgevers kiezen voor een meervoudige aanbesteding voor de realisatie van de bruggen. In dat geval ontzorgen wij graag de opdrachtgever door het verzorgen van het aanbestedingsproces. Samen met de opdrachtgever selecteren wij de meest geschikte aannemers. Na gunning zullen wij ook betrokken blijven voor de kwaliteitscontroles. gedurende het productieproces gaan wij langs bij de producent om te controleren of de productie verloopt zoals voorgeschreven. De keuze van controle momenten is zo gekozen zodat de impact voor aanpassingen minimaal is.  
Als laatste controleren wij de brug nog na plaatsing. Om uiteindelijk een mooi eindresultaat over te dragen aan de gebruiker. 

Kennis making

Voor het ontwerpen van fietsbruggen is Bureau Stoep dus uitermate geschikt. Door onze jaren lange ervaring en klantentevreden van honderd procent hebben wij het volste vertrouwen erin ook u hier in te kunnen voorzien. Interesse? Schroom niet om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek en een kop koffie.

standaard producten
Footer-logo2
adres

Bureau Stoep
Neptunusstraat 94
2586 GT Den Haag