DUURZAME STALEN BRUG

Composiet fietsbrug met houten leuning

Duurzame stalen brug

Het ontwerpen van een duurzame stalen brug is een bijzondere discipline. Bureau Stoep is thuis in de laatste normen en veiligheidsvoorschriften met betrekking tot deze belangrijke doorgangen binnen uw gemeente. Wij ontwerpen bruggen die aangepast zijn aan u wensen, zo houden wij rekening met de belasting op de brug en natuurlijk het straatbeeld rondom de locatie.

Delft cortenstalen brug

Wat is een duurzame brug?

Wat is een duurzame brug? Is dat een brug met een lange levensduur? Of is de brug duurzaam als deze wordt opgebouwd uit circulaire materialen? Is de footprint balangrijk of misschien de uistraling van de brug waarme de boefte om de brug te vervangen pas ontstaat na einde technische levensduur. 

In principe worden alle bruggen tegenwoordig ontworpen volgens de europeese richtlijnen. Daarin staat dat alle bruggn ontworpen moeten worden met een levensduur van minimaal 100 jaar. Het is dus eerder de vraag wil je de brug er 100 jaar laten staan? Een lelijke brug misschien niet een mooie brug mischien wel. 

Wij ontwerpen bruggen in alle soorten en maten en materialen en kunnen voor u des gewenst ook de co2 uitstoot per brug bepalen die nodig is om de brug te realiseren (zie tapblad duurzaamheid). U moet zich alleen afvragen wat vinden wij als opdrachtgever belangrijk in het duurzaamheidsvraagstuk. Als dat voor u helder is kunnen wij een brug ontwerpen die past binnen uw duurzaamheids wensen. Als u zich liever laat adviseren over wat moglijk is dan komen wij graag een keer langs om u hierover te adviseren.  

Productie van een duurzame stalen brug

Na het ontwerpen van de duurzame brug zal deze in productie moeten gaan. Bureau Stoep kan dit proces volledig uit handen nemen bij één van onze vaste producenten. Wij bekijken, samen met u, welke producent het beste past bij het gekozen ontwerp. Aan de hand van onze technische tekeningen zal de stalen brug door de gekozen partij worden geproduceerd. In dit proces zal Bureau Stoep constant betrokken zijn om zo de kwaliteit van het product te kunnen garanderen.

Verder praten over duurzame bruggen?

Voor het ontwerpen van een duurzame stalen brug is Bureau Stoep dus uitermate geschikt. Door onze jaren lange ervaring en klantentevreden van honderd procent hebben wij het volste vertrouwen erin ook u hier in te kunnen voorzien. Interesse? Schroom niet om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

STANDAARD PRODUCTEN

Parkbank

parkbank

Wij leveren parkbanken in verschillende vormen en maten. Kijk hier welke bank het beste past bij uw openbare ruimte.

Picknicktafel

Picknicktafel

Een picknicktafel kan meer zijn dan een plek waar de hele familie kan aanschuiven voor het eten van een boterham. Kijk eens naar onze varianten.

Afvalbak

AfvalBAK

De wensen die aan een afvalbakken worden gesteld zijn per gemeente verschillend. Daarom ontwerpen wij graag maatproducten maar kunnen wij de standaard bak ook aanpassen aan uw wensen.

Abri

Abri

Modulaire abri in ons standaard assortiment. Deze wachtruimte kan voor ieder budget worden samengesteld. Zowel in glas als composiet