Autobrug ontwerp

Een autobrug met karakter

Het ontwerpen van een Autobrug is een bijzondere discipline. Bureau Stoep is thuis in de laatste normen en veiligheidsvoorschriften met betrekking tot deze belangrijke doorgangen binnen uw gemeente. Wij ontwerpen verkeersbruggen aangepast aan u wensen, zo houden wij rekening met de belasting van de autobrug en natuurlijk het straatbeeld rondom de locatie.

Brug_de_hurk_cortenstaal_eindhoven__

_mg_7131

Ontwerp

Het ontwerpen van een autobrug is een proces waar heel wat denk werk in gaat zitten. Naast alle technische eisen en normen waar wij als ontwerper rekening mee moeten houden willen wij ook een autobrug kunnen leveren waar u als opdrachtgever trots op kan zijn.

De eerste stap in het proces is het maken van handschetsen. Op deze manier kunnen wij aan u verschillende visuele aspecten van de overbrugging bespreken en polsen. De handschetsen zijn van hoge kwaliteit en worden toegelicht in een presentatie. Als u en u collega’s er over uit zijn hoe de autobrug visueel vormgegeven moet worden beginnen wij aan een 3D ontwerp in de computer.

Doormiddel van het programma AutoCad maakt Bureau Stoep kwalitatief hoogstaande beelden van hoe de overbrugging er uiteindelijk uit komt te zien. Deze voorbeelden van het uiteindelijke ontwerp geven een goed inzicht van hoe de autobrug er uiteindelijk uit komt te zien. Voor de welstand binnen u gemeente zijn deze voorbeelden van groot belang, doormiddel van deze afbeeldingen kunnen zij een goedkeuring geven op het ontwerp van de brug.

Als alles naar wens is kunnen wij u feliciteren met een prachtig ontwerp voor u nieuwe overgang voor alle voertuigen. Maar Bureau Stoep zou Bureau Stoep natuurlijk niet zijn als wij niet nog meer voor u kunnen doen.

Aanbesteding autobrug

Na het ontwerpen van de overbrugging kan Bureau Stoep voor u de aanbesteding verzorgen. Op basis van onze technische tekeningen, berekeningen, afwerkstaat en bepalingen die op het werk van toepassing zijn wordt het bestek opgesteld waarmee de brug(gen) kan worden aanbesteed. Wij bekijken, samen met u, welke aannemers het beste passen bij het gekozen ontwerp.

Leuk om kennis te maken

Door onze jaren lange ervaring en klantentevredenheid van honderd procent hebben wij het volste vertrouwen erin ook u hier in te kunnen voorzien. Interesse? Schroom niet om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

standaard producten
Footer-logo2
adres

Bureau Stoep
Neptunusstraat 94
2586 GT Den Haag